Debate μεταξύ της Φωτεινής Τομαή και του Δημήτρη Παπαδημούλη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Debate μεταξύ της Φωτεινής Τομαή και του Δημήτρη Παπαδημούλη

13:13 | 14/5/14
Στις επικείμενες εκλογές και την επόμενη μέρα αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Τομαή και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον realfm.

Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε: «Εμείς εξ’ αρχής είπαμε ότι οι Ευρωεκλογές είναι μιας μεγάλης σημασίας πολιτική αναμέτρηση. Στην αρχή το αρνούνταν οι κυβερνητικοί εταίροι, Μπροστά, όμως, στο φάσμα μιας μεγάλης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Μαΐου  και από τους κυβερνητικούς κόλπους υπογραμμίζεται η σημασία του εκλογικού αποτελέσματος και η επίπτωσή της στην κυβερνητική σταθερότητα.

Όταν ο κ. Βενιζέλος λέει αν “μαυριστεί” η Ελιά, θα “ρίξω” την κυβέρνηση, άσχετα αν δεν τον πιστεύει κανείς Έλληνας, καθώς έχει γίνει "σιαμαίος" με τον κ. Σαμαρά τότε όλοι καταλαβαίνουν ότι το αποτέλεσμα θα επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις.

Οταν ο κ. Σαμαράς που μέχρι τώρα κρυβόταν πίσω από τις κουρτίνες του μαξίμου δεν ερχόταν ούτε στη Βουλή, ούτε στις προτάσεις διαλόγου με τον Τσίπρα στην τηλεόραση, αποφάσισε να αρχίσει να γυρνάει την Ελλάδα και να κάνει έκκληση για συσπείρωση και κινητοποίηση και να λέει πόσο κρίσιμες είναι οι ευρωεκλογές, έχουμε μία έμπρακτη ομολογία από όλους ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα σημάνει πολιτικές εξελίξεις».

Από την πλευρά της η κ. Τομαή τόνισε: «Δεν θα διαφωνήσω με τον κ. Παπαδημούλη ότι το αποτέλεσμα αυτών των ευρωεκλογών είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα διαφωνήσω για τους λόγους για τους ποιους αυτό το αποτέλεσμα των εκλογών είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Θα είναι σημαντικό για ολόκληρη την Ευρώπη. Η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων έχει συσπειρώσει φωνές, οι οποίες θέλουν και το ακούσαμε και από τον κ. Κάμερον το έχει εξαγγείλει και η κ. Λεπέν, να ζητήσουν δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουν οι χώρες τους στην Ε.Ε. Και αυτό  είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Για τη χώρα μας, έχει μια ιδιαίτερη σημασία το αποτέλεσμα των εκλογών γιατί κρίνεται το μέλλον της χώρας.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο κ. Σαμαράς πήρε την απόφαση να μην κατεβάσει λίστα, αλλά να προκαλέσει το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων και της ΝΔ και όλων των κομμάτων να πάνε να ψηφίσουν».

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσαν στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών