Μία επιτυχημένη γυναίκα με δημιουργικές δράσεις για τον Δ. Φαλήρου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μία επιτυχημένη γυναίκα με δημιουργικές δράσεις για τον Δ. Φαλήρου

17:53 | 14/5/14
 Με σύνθημα «Μένω Φάληρο, Επιλέγω Φάληρο, Συμμετέχω για το Φάληρο» η Μαρία Θέμελη ρίχνεται στην μάχη των δημοτικών εκλογών με τον συνδυασμό «Νέα δύναμη για το Φάληρο» και υποψήφιο δήμαρχο τον Διονύση Χατζηδάκη.

Παρά το γεγονός ότι είχε μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της επικοινωνίας του marketing και της διαφήμισης η Μαρία Θέμελη αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά.

Από μικρή η Μαρία Θεμελή ήταν ανήσυχο πνεύμα, διάβαζε κι έγραφε πολύ. Σήμερα, ξαναγίνεται παιδί μέσα από τη συγγραφή παραμυθιών ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δημιουργικές, φιλανθρωπικές και καλλιτεχνικές δράσεις.

«Με Δήμαρχο το Διονύση Χατζηδάκη, έναν καπετάνιο που “σαλπάρει” με όραμα, έναν άνθρωπο αυθεντικό, δυναμικό, έναν άνθρωπο που προσπαθεί με πείσμα και πετυχαίνει με επιμονή συμμετέχω κι εγώ περήφανα στο “ταξίδι” ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό Νέα Δύναμη για το Φάληρο.» αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά

Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της Μαρίας Θεμελή αποτελεί η διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και η ανάπτυξη του εθελοντισμού, με αποκορύφωμα, το «Μαραθώνιο Αγάπης για το Παιδί (Ραδιομαραθώνιος)», τη μεγαλύτερη ίσως, ιδιωτική, κοινωνική προσπάθεια για παιδιά με ανάγκες και ασθένειες .

Παράλληλα, έχει υποστηρίξει περιβαλλοντικά προγράμματα όπως η δασοπροστασία της Πάρνηθας και του Πάρνωνα, ενώ συμμετείχε ενεργά στον αθλητισμό μέσα από το πρόγραμμα «Πρωταθλητισμός στις γειτονιές», ενισχύοντας τοπικές παιδικές αθλητικές ομάδες.

Ελάτε να δούμε πιο μακριά…
«Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται τα πράγματα όπως είναι και ρωτάνε γιατί... Εγώ τα ονειρεύομαι όπως θα ήθελα να είναι και σκέφτομαι γιατί όχι...» Τζώρτζ Μπέρναντ Σω.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών