Κακλαμάνης: Δεν με εκπλήσσει η στροφή Σπηλιωτόπουλου σε “ακροδεξιά ατζέντα” | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Κακλαμάνης: Δεν με εκπλήσσει η στροφή Σπηλιωτόπουλου σε “ακροδεξιά ατζέντα”

13:45 | 14/5/14
«Δεν με εκπλήσσει η στροφή του Άρη Σπηλιωτόπουλου σε "ακροδεξιά ατζέντα" αλλά δεν με απασχολεί και ο κ. Σπηλιωτόπουλος», είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι ήδη βρίσκομαι μπροστά στην προτίμηση των Αθηναίων. Παίρνω πάρα πολλούς ψήφους από δυσαρεστημένους δεξιούς ψηφοφόρους που είχαν αποφασίσει επειδή είναι αυτοδιοικητικές εκλογές να πάνε σε ακραία έκφραση, πλέον βρίσκουν άλλοθι και σταματούν σε μένα. Μου το λένε κάθε μέρα και περισσότεροι. Δεν είναι ακροδεξιοί. Είναι δυσαρεστημένοι νεοδημοκράτες. Μου λένε αφού δεν σε θέλουν αυτοί, εννοώντας την ηγετική ομάδα στη ΝΔ, εμείς θα στείλουμε το μήνυμα της δυσαρέσκειάς μας μέσω εσού».

Ο κ. Κακλαμάνης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του νυν δημάρχου Γ. Καμίνη: «Υπήρξε κάκιστος δήμαρχος ο κ. Καμίνης. Για παράδειγμα θα σας πω το εξής: Από την ανατίναξη του κτιρίου του ΝΑΤ στην Ομόνοια πέρασαν 3,5 χρόνια και ο κ. Καμίνης δεν μπόρεσε να ρίξει πέντε φορτηγά χώμα, να φυτέψει τα δέντρα, να βάλει τα φώτα και να μπει μια μαρμάρινη πλάκα που να λέει "πλατεία Αλέξη Μινωτή και Κατίνας Παξινού", γιατί επειδή δεν είχαν τιμηθεί αυτοί οι δύο άνθρωποι να δώσουμε αυτό το όνομα».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών