Ένας καθηγητής στην μάχη των περιφερειακών εκλογών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ένας καθηγητής στην μάχη των περιφερειακών εκλογών

18:30 | 14/5/14
Με σύνθημα «Ζούμε στην Αττική, αλλάζουμε την Αττική» ο Γιώργος Δημόπουλος ρίχνεται στην μάχη των περιφερειακών εκλογών ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος νοτίου τομέα με τον συνδυασμό «180ο Η Αττική αλλάζει πρόσωπο» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γ. Κουμουτσάκο.

«Όπως κάθε ενεργός πολίτης της Αττικής, έχω συνειδητοποιήσει ότι, αν και παρουσιάστηκαν σημαντικές ευκαιρίες, τελικά πολύ μικρή πρόοδος πραγματοποιήθηκε στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο τόπος που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας ολοένα και περισσότερο φαίνεται να μαστίζεται από τον συντηρητισμό και την μικροκομματική πολιτική, που σε μεγάλο βαθμό οδήγησαν τη χώρα μας στη σημερινή δυσχερή θέση» αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Παρά το γεγονός ότι έχει μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα ως καθηγητής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και ως σύμβουλος ιδιωτικών και δημοσίων επιχειρήσεων, ο Γ. Δημόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Η ανάγκη αναβάθμισης του ρόλου των αυτοδιοικητικών θεσμών, ώστε να συμβάλλουν στη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών, είναι επιτακτική με τον πλέον δραματικό τρόπο, αφού ο κεντρικός κρατικός μηχανισμός, με τις στρεβλώσεις και τις δυσλειτουργίες του, δεν κατόρθωσε να απαλύνει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και των επακόλουθων περικοπών κονδυλίων».

Χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα του Γ. Κουμουτσάκου την καλύτερη πρόταση προκειμένου η Αττική να αλλάξει πραγματικά πρόσωπο. 

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών